Birou de proiectare si servicii

AIA Proiect a participat la ExpoEnergiE 2013 (EEE Expo / TIB 2013)

In perioada 13-16 Octombrie 2013, AIA Proiect a participat la evenimentul care reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata, expozanti ai  produselor si tehnologiilor de ultima ora, ce ofera vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii sau de a negocia direct cu furnizorii. ExpoEnergiE se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de energie conventionala, energie regenerabila, tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale.

Prezentarea sustinuta in cadrul conferintei „Research in Architecture and Design” organizata de catre Universitatea de Arhitectura Ion Mincu a beneficiat de un real interes din partea vizitatorilor iar standul a fost printre cele mai vizitate zone ale expozitiei. Multumim pe aceasta cale organizatorilor cat si vizitatorilor care ne-au ridicat multe subiecte foarte interesante si pe teme de mare actualitate.

Prin acest eveniment AIA Proiect a mai pus o caramida la unul din cele mai provocatoare si mai urmarite proiecte in derulare. Vom reveni curand cu surprize si vesti foarte bune iar pana atunci cateva poze de la eveniment:

.

Tag-uri: , ,

Articole asemanatoare

Prima noastra postare

Primul articol al acestui blog, prima noastra postare – Spatiul Domestic ar trebui sa...

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447