Birou de proiectare si servicii

Amenajarea unui spatiu de depozitare sub scara

Spatiu de depozitare sub scara AIA Proiect

Am gasit unde este cel mai bun spatiu de depozitare sub scara si va prezentam la finalul acestui articol o galerie actualizata de imagini menite sa va inspire in amenajarea acestui spatiu. Cautam raspunsul la intrebarea „Care este cel mai potrivit spatiu de depozitare?” si „Unde se afla el in spatiul domestic?”. Voturile echipei, in cazul specific al unei case deoarece de aici a plecat analiza noastra a fost: Spatiu de depozitare sub scara – mai exact sub treptele ei daca acel spatiu este unul inchis. Gasiti aici un exemplu iar mai jos o galerie actualizata cu mai multe idei de spatiu de depozitare sub scara:

Spatiu de depozitare sub scara AIA Proiect spatiu de depozitare sub scara Amenajarea unui spatiu de depozitare sub scara Spatiu de depozitare sub scara 28

Spatiu de depozitare sub scara AIA Proiect

Amenajarea acestui spatiu de depozitare sub scara este strans legata de zona in care este amplasata scara si functia pe care o indeplineste. De exemplu, daca scara se afla pe holul de la intrare, spatiul de depozitare sub scara poate deveni locul perfect pentru depozitarea incaltamintei. Pot fi adaugate cateva sertare pentru obiectele mici, astfel incat acestea sa nu fie lasate la vedere. De asemenea, spatiul de sub scara reprezinta un loc excelent pentru amplasarea casutei animalelor de companie.

Nu uita, că spațiul de depozitare sub scară devine funcțional dacă ai o sursă de lumină. Fiind un spațiu întunecat ai nevoie de instalație electrică în zonă, deci mare grijă la faza proiectare să fie prevăzută sursa aici. De asemenea, dacă vrei să instalezi aici locul de tv vei avea nevoie de prize, iar dacă e loc pentru configurarea unei băi de serviciu sunt necesare instalațiile sanitare aferente.

Persoanele care nu dispun de o incapere in plus pentru a o amenaja ca birou se pot folosi de spatiul de depozitare sub scara. O masa, un scaun si o polita pentru carti pot fi integrate aici, astfel incat sa va puteti bucura de o zona de lucru practica.

Intr-o casa in care se gateste putin, spatiul de depozitare sub scara poate fi amenajat ca mini bucatarie sau ca o continuare a bucatariei. De asemenea, daca bucataria se afla in apropiere si ocupa o suprafata mica, in spatiul de depozitare sub scara pot fi incorporate aparatele electrocasnice. La fel, daca baia este foarte mica, in spatiul de sub scara pot fi incorporate masina de spalat rufe si uscatorul.

 

Pentru alte Idei de amenajari interioare AIA Proiect contactati un specialist.

 

Iata de ce:

Tag-uri: , ,

Articole asemanatoare

Prima noastra postare

Primul articol al acestui blog, prima noastra postare – Spatiul Domestic ar trebui sa...

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.
Top
Telefon birou de proiectare    0722494447