Birou de proiectare si servicii

Ce reprezinta amenajarea interiorului minimalist?

Termenul este unul foarte des folosit de ceva vreme si este reprezentat de utilizarea cator mai putine elemente / Este o miscare ce s-a infiltrate adanc in multe domenii precum arhitectura, design vestimentar, literatura, webdesign si altele. Simplitatea ca model de arta, se reduce la utilizarea minimului necesar dar in acelasi timp ofera ceea ce are nevoie cel care se bucura de acest stil. Un important scriitor francez spunea ca “Atingi perfectiunea atunci cand nu mai ai nimic de adaugat dar nici nu mai poti scoate nimic”.

Minimalismul a mai fost definit si ca ABCul artei, reductivism sau arta rejectiva si a intrat adanc in constientul colectiv, principiile acestuia fiind astazi aplicate stilului de viata in multe situatii.

Afla mai multe despre amenajari interioare de la un specialist.

Simplitatea si obiectivitatea sunt principiile de baza ale minimalismului, totul se reduce la fundamental luand in considearre doar aspectele esentiale. Sunt scoase aspectele ornamentale considerate inutile pastrandu-le doar pe cele necesare. Minimalismul ofera spatiului domestic generozitate prin zone deschise si libere. Celebrul citat “Less is more” (Mai putin inseamna mai mult) descrie perfect simtul estetic prin care se cauta elemente care sa serveasca mai multor scopuri atat din punct de vedere vizual cat si functional.

Pentru o amenajare interior minimalist putem preschimba maxima mai sus mentionata in “a face mai mult cu mai putine” sau “mai putin dar mai bine”. In fapt, minimalismul este despre utilizarea spatiului domestic inteligent, iar vremurile pe care le traim acum ne-au ajutat semnificativ sa intelegem asta.

Afla mai multe despre amenajari interioare de la un specialist.

Tag-uri: , , ,

Articole asemanatoare

Prima noastra postare

Primul articol al acestui blog, prima noastra postare – Spatiul Domestic ar trebui sa...

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.
Top
Telefon birou de proiectare    0722494447