Birou de proiectare si servicii

Locul Feng Shui in spatiul domestic (partea intai)

Feng Shui (pronunțat Fung Shway) este binecunoscuta arta chineza de a crea spatii domestic armonioase. Crearea acestor spații domestic armonioase se bazează pe o serie de  legi care provin atât din astronomie (cer) și geologie (pământ). Specialistii chinezi considera ca utilizarea acestor  legi, cred ca pot crea spații domestic care sunt benefice vietii in general sustinand și cresterea si dezvoltarea, sanatatea, norocul și nu in ultimul rand averea generala celor care le respecta si implementeaza in spatiile lor domestice.

Din punctul nostru de vedere, conceptul poate fi aplicat in urbanism, arhitectura, și amenajare a teritoriului (interior si chiar exterior)  si este, cel mai probabil, mult mai bine cunoscut în lumea occidentala pentru principiile sale de proiectare interioara, amenajare, decorare și plasare mobilier. Conceptul folosit de noi in designul interior este foarte cautat pentru a crea spatii interesante, imbunatatiri estetice de birouri dar mai ales forma  potrivita in spatiile de locuit pe care le facem mai interesante, mai confortabil si nu in ultimul rand mai relaxante. Puteti apela atat la profesionisti in designul de interior cu foarte bune cunostinte in acest domeniu dar puteti incerca si implementarea ideilor gasite pe pagini web dedicate subiectului. Ne propunem aici ca acest articol sa fie doar o deschidere a subiectului urmand sa publicam periodic articole cu referire directa la Feng Shui.

Feng Shui AIA Proiect iluminare feng shui Locul Feng Shui in spatiul domestic (partea intai) Feng Shui AIA Proiect iluminare

Feng Shui AIA Proiect iluminare

Feng Shui AIA Proiect Amenajare feng shui Locul Feng Shui in spatiul domestic (partea intai) Feng Shui AIA Proiect Amenajare

Feng Shui AIA Proiect Amenajare

Noi folosim cu success unul dintre conceptele de bază ale Feng Shui in designul interior:  energia. Practicienii de Feng Shui numesc aceasta energia Qi, sau Chi. Conceptul folosit de noi in designul interior încearca sa conduca, sa pastreze și sa canalizeze aceasta energie întrun mod care este cel mai benefic pentru cei care folosesc spatial domestic astfel amenajat. Acest lucru poate fi realizat prin plasarea de obiecte la diferite locuri special alese sau prin utilizarea de mobila fabricata din anumite tipuri de materiale.

Afla mai multe despre amenajari interioare de la un specialist.

(va urma)

Feng Shui AIA Proiect feng shui Locul Feng Shui in spatiul domestic (partea intai) Feng Shui AIA Proiect

Feng Shui AIA Proiect

Tag-uri: , , ,

Articole asemanatoare

Prima noastra postare

Primul articol al acestui blog, prima noastra postare – Spatiul Domestic ar trebui sa...

Lasati un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.
Top
Telefon birou de proiectare    0722494447