Birou de proiectare si servicii

Despre Spatiul Domestic

AIA Proiect este o companie prezenta pe piata de profil din Romania inca din 2005 formata din oameni tineri si pasionati. Ne dorim ca acest blog sa devina in timp o sursa de idei si inspiratie pentru oricine isi doreste sa traisca fericit intrun mediu care sa-i faciliteze existenta dar in acelasi timp sa fie protejat de modificari ireconciliabile sau distructive. Armonia ar trebui sa fie dominanta principala a coexistentei noastre in Spatiul Domestic astfel incat generatiile viitoare sa beneficieze de toate avantajele de care noi si cei dinantea noastra le-au avut. Un alt obiectiv al nostru este frumosul de care avem atata nevoie sa ne inconjuram.

Spatiul Domestic este un blog dedicat celor care cauta sugestii, sfaturi, pareri, idei sau orice subiecte de discutie referitoare la proiectarea unui imobil, autorizarea, auditarea avizarea, executia, urmariea si managementul unei cladiri, amenajarea unui spatiu, relatia cu autoritatile sau studii, planuri si documantatii specifice.

Vom posta selectii obiective de proiecte interesante, spatii deosebite, modificari ale legislatiei de profil, pasii de urmat in diferite situatii, orice poate fi util unui beneficiar in relatia cu autoritatile si detalii despre documentatii necesare in diverse faze ale constructiei. Spatiul Domestic este al nostru al tuturor, sa-l folosim cu responsabilitate. Tot aici veti gasi o sectiune careia ne dedicam in totalitate, NZEB, casa activa.

Daca ai o propunere, idee, intrebare sau vreti sa luati legatura cu noi puteti folosi formularul de contact de mai jos. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Spatiul Domestic spatiul domestic Despre Spatiul Domestic Blog de proiectare Spatiul Domestic

Spatiul domestic – blog de idei si sfaturi referi,toare la proiectarea, autorizarea si servicii dedicate imobilelor

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447