Birou de proiectare si servicii

Preturi proiecte de casa si servicii auxiliare

 

Oferim servicii complete de proiectare si consultanta companiilor si persoanelor fizice din Romania inca din anul 2005. Avem cele mai bune preturi proiectare completa. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii si un partener de incredere pentru clientii nostri.

Calitatea serviciilor noastre se datoreaza unei echipe de profesionisti cu multiple acreditari, stagii si diplome de specialitate, obinute la cel mai inalt nivel de pregatire, certificari diverse si participari la concursuri interne si internationale, pregatiti sa raspunda oricaror solicitari de specialitate.

Oferta noastra de preturi proiectare se ramarca prin cel mai bun raport de calitate si acopera complet serviciile de proiectare si consultanta:

x Proiectarea completa include proiecte de arhitectura, structura si instalatii, detalii tehnice si cantitati de materiale.

Oferim servicii complete de proiectare si consultanta si de cea mai buna calitate

Venim in sprijinul companiilor si persoanelor fizice din Romania cu o oferta completa de servicii de proiectare si consultanta, concepute spre a acoperi intreaga activitate de la idee si concept pana la inaugurare si dare in folosinta si chiar mai mult de atat oferim servicii de „property management” si mentenanta. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor de orice natura, astfel incat dumneavoastra sa va vedeti in cele mai bune conditii visul implinit la cele mai mici costuri.

Avantajele serviciilor noastre

  • Servicii de proiectare complete. In oferta noastra veti gasi o serie completa de servicii de specialitate prezentate general mai sus. De ce sa alergi dupa mai multi furnizori cand poti colabora cu unul care le poate rezolva pe toate?
  • Raport optim de calitate/pret. Intotdeauna vom alege solutiile cele mai bune in raport cu nevoile dumneavoastra. reale si bugetul de care dispuneti si nu vom face niciodata rabat de calitate. Vrem sa va dovedim!
  • Proiectele noastre sunt 100% personalizabile. Cream continuu o multitudine de proiecte standard ca punct de plecare in alegerea proiectului sau serviciilor de care aveti nevoie. Acestea pot fi personalizate in raport cu cerintele si bugetul dumneavoastra.
  • Preturi proiectare minime pentru toata gama de proiecte de casa tip/standard si servicii arhitecturale din oferta noastra cat si pentru alte servicii datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizori de incredere.
  • Suport si consultanta de specialitate GRATUITA pentru toti clientii nostri.
    Preturi proiectare preferentiale la achizitionarea de noi proiecte / servicii pentru clientii AIA Proiect.

Oferta noastra se prezinta sub forma unor servicii punctuale in functie de necesitatile dumneavoastra dar si concepute astfel incat sa reprezinte o solutie completa pentru nevoile clientilor nostri.

Cum puteti beneficia de serviciile noastre?

Nimic mai simplu si mai comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant AIA Proiect care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dumneavoastra la cele mai bune preturi proiectare completa.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447