Birou de proiectare si servicii

Avize si acorduri

Obtinerea de avize pentru autorizatia de construire AIA Proiect

Obtinerea de avize si acorduri necesare autorizarii unei constructii de la

Agentia de Mediu

Alimentare cu apa

Canalizare

Energie Electrica

Gaze Naturale

Transgaz

Petrotrans

Salubritate

Energie Termica

Telefonizare

Transport Urban

CNADNR

Securitate la Incendiu

Protectie Civila

Sanatatea Populatiei

Avizul ISC – DRCBI

Muzeul Bucuresti

Ministerul Culturii

Autoritatea Aeronautica

Aviz Luxten

Net City Telecom

Electrocentrale Bucuresti

Acord ADP de sector

ALPA Bucuresti

AN Apele Romane

Directia Silvica

ANIF

Comisia Tehnica de Circulatii

Administratorului Drumului

Aviz Politia Rutiera

Aviz de Conformitate

Aviz Precoordonare Retele

Avizul Primariei de Sector

Certificat de Impunere

Aviz Preliminar CJ Ilfov

Aviz SRI

Aviz MAI

Aviz MApN

RADET

si altele.

Documentatii pentru

Inceprea Lucrarii – ISC

Finalizarea Lucrarii – ISC

Receptia Lucrarilor

Alte documente

Plan de Incadrare

Ortofotoplan

Extras de Plan Cadastral

Extras de Carte Funciara

Obtinerea de avize si acorduri pentru autorizatia de construire

In vederea intocmirii documentatiei necesare solicitarii autorizatiei de construire, prin certificatul de urbanism sunt cerute, in functie de complexitatea lucrarii, amplasamentul, regulamentul local si altor criterii specifice o serie ampla de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei.

 

Evitati birocratia, nu va pierdeti timpul, scapati de stress si pastrati energia pentru lucruri mai placute. Alegeti profesionistii! Sunati acum la 0722494447 sau email la detalii@aia-proiect.ro

 

La solicitarea autoritatilor, prin Certificatul de urbanism se pot cere diverse avize si acorduri in vederea completarii documentatiei de autorizare. Acestea sunt obtinute de catre solicitant si care se refera la diverse aspecte cum ar fi zonele asupra carora s-a instituit un anumit regim de protectie sau de restrictii de construire (protectia zonelor naturale; protejarea monumentelor istorice; zone cu trafic aerian; vecinatatea constructiilor si ansamblurilor cu caracter militar; diverse aspecte cu caracter utilitar sau drumuri; utilitati de interes general sau particular, retele electrice si de telecomunicatii; magistrale de transport de gaze, de produse petroliere; cai ferate si navigabile; cursuri de apa; statii meteo; surse si gospodarii de apa, amenajari de imbunatatiri funciare etc.).

Aceste avize se emit in conformitate cu prevederile legale in vigoare specifice fiecarui domeniu de activitate al avizatorilor.

CUM SE OBTINE UN AVIZ SAU ACORD

Cum / De unde pot obtine un AVIZ SAU ACORD?

 

Fiecare aviz sau acord are specificul sau fiind necesara indeplinirea unor cerinte in functie de autoritatea sau furnizorul careia i se adreseaza beneficiarul iar obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei necesita cunoasterea in detaliu a acestora.

 

Obtinerea de avize si acorduri necesare autorizatii constructiei obtinerea de avize Avize si acorduri Obtinere de avize si acorduri necesare autorizatii constructiei

Obtinerea de avize si acorduri necesare autorizatii constructiei

Pentru obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei  va trebui sa luati in calcul completarea unor formulare specifice. Acestea sunt de cele mai multe ori disponibile la autoritatea care va elibera documentul.

 

Respectarea unor regulamente locale, generale sau aspecte legislative sunt obligatorii atunci cand solicitati obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei. Este preferabil sa va informati asupra eventualelor motive in urma carora este sub semnul intrebarii eliberarea documentului sau eventualiattea solicitarii unor completari.

 

Obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei necesita de cele mai multe ori intocmirea unor documentatii sau pregatirea unor documente specifice. Acestea difera in functie de autoritatea sau furnizorul careia doriti sa va adresati pentru obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei.

 

Una din cele mai intalnite probleme in obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei o reprezinta termenul de obtinerea a documentului. Acesta diferea de la o autoritate la alta sau de la un furnizol al altul si este preferabil sa alocati suficient timp obtinerii acestuia. Nu uitati ca un certificat de urbanism are propriul termen de valabilitate in care va trebui sa va incadrati pentru a depune documentatia de autorizare!

Pachete avize de amplasament - preturi AIA Proiect-min obtinerea de avize Avize si acorduri Pachete avize de amplasament preturi AIA Proiect min

Pachete avize de amplasament – preturi AIA Proiect

Echipa AIA Proiect este formata din specialisti care au obtinut numeroase astfel de documentatii si va pot ajuta sa

  • economisiti timpul pe care il puteti pierde cautand unde sa solicitati obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei
  • intocmiti corect documentatiile necesare evitand astfel sa va aflati in situatia de a fi intors sau refuzat la obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei
  • primiti cele mai clare explicatii sau un raspuns favorabil garantat la obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei

 

Solicitati acum un pret pentru obtinerea de avize pentru autorizatia de construire si/sau acorduri necesare la autorizarea constructiei sau cereti o oferta dedicata unui proiect sau certificat de urbanism in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi la 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro.

PARERILE CLIENTILOR

PAREREA DVS.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447