Birou de proiectare si servicii

Amenajari, Reamenajari si Renovari

Fie ca aveti o casa noua si va doriti sa o amenajati sau locuinta veche ar trebui renovata si reamenajata un arhitect amenajare interior AIA Proiect va ajuta in amenajarea, reamenajarea sau renovarea unui spatiu, casa sau apartament, birou sau functiuni mixte, prin furnizarea celor mai bune solutii de la idei de amenajare si suport pe tot parcursul avizarii sau autorizarii pentru modificari precum si punerea in practica, achizitia materialelor si mobilierului, urmarirea lucrarilor de executie pana in cel mai mic detaliu astfel incat rezultatul sa fie unul exact pe gustul si conform asteptarilor.

Un arhitect amenajare interior AIA Proiect, pe langa aspectul deosebit, luxos, minimalist sau clasic, va poate ajuta sa castigati spatiu pentru utilizare sau alte functiuni. Serviciile AIA Proiect imbina esteticul amenajarii cu utilitatea necesara sptiului amenajat pentru a maximiza efectele ambelor coordonate. Confortul si aspectul sunt elemente care se imbina definitoriu in rezultatul unui arhitect amenajare interior AIA Proiect. Toti colegii nostri implicati in amenajari interioare sunt arhitecti membrii ai Uniunii Arhitectilor din Romania si ai Ordinului Arhitectilor din Romania.

Contacteaza acum un arhitect amenajare interior.

TARIFAREA LUCRARILOR

Tarifarea lucrarilor se face transparent, in functie de suprafata, pentru fiecare tip de lucrare in parte, se prezinta devize de execuţie, astfel încât sa poata fi evaluata exact  lucrarea si ce servicii sunt incluse. Valoarea serviciilor se poate esalona pe tipuri de lucrari si termene de executie.

Arhitect amenajare interior arhitect amenajare interior Amenajari, Reamenajari si Renovari tarifarea lucrarilor

Arhitect amenajare interior AIA Proiect

Preturile se negociază în funcţie de tipul de lucrari, complexitatea acestora şi termenele de executie. Pentru o lista de preturi orientative, vizitati pagina: Preturi. Pentru orice detalii legate de serviciile noastre, va rugam sa ne contactati si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

PARERILE CLIENTILOR

PAREREA DVS.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447