Birou de proiectare si servicii

Calcul Global G

Coeficientul termic global G exprima eficienta termica a constructiei calcul g Calcul Global G Coeficientul de izolare termica calcul G AIA Proiect

Calcul G AIA Proiect

Raport Calcul G, calcul coeficient de izolare termica (coeficient global G) denumit de majoritatea primariilor Calcul G este obligatoriu in cazul in care se doreste obtinerea autorizariei de construire sau a unui aviz de la inspectoratul de stat pentru constructii. Un Calcul G sau Calcul coeficientului global G este solicitat pentru toate imobilele proiectate.

Cel mai bun pret pentru un raport de tip Calcul global G pentru orice cladire din Romania aici: 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro.

Coeficientul termic global G

Calcul G calcul g Calcul Global G Calcul global de izolare termica calcul G AIA Proiect

Calcul global G calcul izolare temica

Un calcul de coeficient termic calcul G global exprima eficienta termica a constructiei. In functie de rezultatele obtinute este preferabil sa aveti in vedere optimizarea izolatiei termice a acesteia. Cerintele moderne de confort termic impun o noua strategie in directia modului in care se realizeaza izolatia termica a cladirilor. Pierderile de energie, in contextul crizei economice actuale impun o abordare optimizata si eficientizata a performantei energetice, in consecinta masurile impuse de noile reglementari privind proiectarea cladirilor din punct de vedere termic si analizarea comportamentului termoenergetic al cladirilor existente sunt binevenite. In documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire trebuie inclus obligatoriu şi un breviar de Calcul G. Acesta este un memoriu, un breviar de Calcul Coeficient Global de Izolare Termică care scoate în evidenţă eficienţa soluţiei de izolare termică. Autorizatia de construire se obtine doar dupa completarea dosarului de autorizare cu Calculul G (denumit in certificatul de urbanism Calcul Coeficientul de Izolare Termica).

Investigarea prin calcul G a comportamentului termic al unei cladiri si determinarea performantelor ei energetice clarifica metodele de ameliorare a acestora necesar a fi luate de specialisti.

Aceasta impune realizarea unei analize detaliate pentru stabilirea starii actuale a cladirilor existente si a performantelor instalatiilor cu care au fost dotate. Normele noi introduc obligativitatea analizei termice a structurii unei cladiri asa incat sa nu se construiasca locuinte ce nu pot asigura confortul termic al celor ce le utilizeaza si solicita pentru aceasta un clacul global G.

Un element important in ansamblul analizei termoenergetice a cladirilor este determinarea valorii de coeficient global de izolare termica a cladirii (G). Acest coeficient ofera o imagine deosebit de clara a comportamentului termic al cladirii analizate, cuantificand “pierderile de caldura” catre mediu ale constructiei prin anvelopa cladirii, prin sol,puterile termice necesar a fi utilizate pentru a incalzi aerul infiltrat in incintele constructiei precum si aerul introdus in spatiile locuite pentru asigurarea conditiilor de confort.

PARERILE CLIENTILOR

PAREREA DVS.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447