Birou de proiectare si servicii

Evaluare bunuri

Evaluatori autorizati ANEVAR pentru evaluare bunuri:

Asociatia Naţională a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) are drept scop organizarea, coordonarea si autorizarea exercitarii profesiei de evaluator autorizat în Romania, reprezentarea si protejarea intereselor profesionale ale membrilor sai, asigurarea exercitarii independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale si a unui inalt nivel de calificare profesionala, precum si promovarea standardelor, metodelor si tehnicilor de evaluare in activitatea evaluatorilor autorizati.

Evaluare bunuri mobile:

Evaluare bunuri utilaje industriale evaluare bunuri Evaluare bunuri Evaluare utilaje

Evaluare bunuri utilaje industriale

Din punct de vedere al tipului bunurilor cel mai frecvent intalnite sunt:

• maşini, utilaje, echipamente, mijloace de transport;

• stocuri de materii prime, materiale;

• obiecte de inventar;

• mobilier, colecţii;

• licenţe, brevete de invenţii şi alte active necorporale identificabile şi care pot să fie tranzacţionate în mod individual.

Statistic, considerand numarul de lucrari efectuate anual un top al acestora este ocupat in primele pozitii de

1. Raport de evaluare autoturism

2. Raport de evaluare autoutilitara

3. Raport de evaluare utilaje diverse

4. Raport de evaluare masini de productie

5. Raport de evaluare echipamente

Evaluatorul AIA Proiect este persoana fizica autorizata (PFA) si detine acreditarea EPI si EBM acordata de ANEVAR.

Aflati mai multe despre un raport de evaluare bunuri mobile din aceasta

pagina sau contactati un evaluator ANEVAR pentru mai multe detalii la 0722494447 sau click aici pentru evaluare imobiliara.

 

 

 

Raport evaluare bunuri tip utilaje evaluare bunuri Evaluare bunuri Raport evaluare utilaje

Raport evaluare bunuri tip utilaje

Sunati acum la 0722494447 pentru servicii de evaluare bunuri mobile, evaluari autorizate ANEVAR la standarde profesionale internationale pentru :

Aveti nevoie de servicii de evaluare a bunurilor mobile? AIA Proiect va pune la dispozitie experienta unei echipei complete de evaluatori ANEVAR specializati in evaluarea bunurilor mobile, a activelor sau datoriilor in diverse scopuri cum ar fi

  • Evaluare pentru garantarea imprumutului
  • Evaluarea bunurilor in vederea raportarii financiare
  • Evaluarea pentru inregistrarea valorii activelor si datoriilor in situatiile financiare
  • Evaluarea bunurilor pentru ANAF / autoritati fiscale
  • Evaluare bunuri in vederea vanzarii / instrainarii / transferului de proprietate / achizitii
  • Evaluare bunuri pentru aport la capitalul social
  • Evaluare bunuri in vederea despagubirii
  • Evaluare bunuri pentru instanta
  • Evaluare bunuri pentru alte scopuri

AIA Proiect investeste constant in pregatirea personalului de specialitate, in abilitatile tehnice si cunostintele necesare activitatii de evaluare. Suntem in permenenta legatura cu autoritatile si alti factori importanti in domeniu si cele mai noi informatii trec pe la noi uneori chiar inainte de a ajunge in piata de profil. Mentinem toate datele in format digital si suntem la zi cu tehnologia necesara activitatii de evaluare. Ne imbunatatim permanent  abilitatile necesare si suntem in fruntea comapniilor de profil considerand  competitivitatea astfel ca eficienta si timpul lucreaza in favoarea noastra.

Aflati mai multe despre un raport de evaluare bunuri mobile din aceasta pagina sau contactati un evaluator ANEVAR pentru mai multe detalii la 0722494447.

Raport evaluare bunuri tip autoturism evaluare bunuri Evaluare bunuri Raport evaluare autoturism

Raport evaluare bunuri tip autoturism

Toate tipuri de evaluari ANEVAR precizate anterior se refera la bunuri mobile in acceptiunea legala cunoscute ca bunuri corporale si necorporale caracterizate prin mobilitate. In Codul Civil Roman, la articolul 539 ele sunt descrise ca fiind toate bunurile pe care legea nu le considera imobile. Acestea reprezinta bunurile mobile a caror evaluare se transcrie in diverse forme ale unui raport de evaluare a bunurilor mobile.

Preturile de transfer ale bunurilor reprezinta unul din riscurile de neconformare in urma careia autoritatile fiscale care verifica un contribuabil ar putea constata nereguli. Autoritatea fiscala solicita respectarea valorii de piata care este definita in codul de procedura fiscala astfel puteam spune ca, in coformitate cu art 108, alin 2 „în vederea documentării respectării principiului valorii de piață contribuabilul/plătitorul care desfășoară tranzacții cu persoane afiliate are obligația să întocmească dosarul prețurilor de transfer. La solicitarea organului fiscal central competent contribuabilul/plătitorul are obligația de a prezenta dosarul prețurilor de transfer„. Nerespeectarea acestei cerinte se poate solda cu o amenda de pana la 14000 lei. Lipsa documentelor justificative poate duce la lipsa deductibilitatii unor cheltuieli sau la reincadrarea unei tranzactii sau activitati. In afara amenzii sau celorlalte sanctiuni, autoritatea poate proceda chiar la ajustarea preturlor de transfer.

Evaluarea garantiilor pe care companiile le pun la dispozitia finantatorilor este una din cele mai des activitati de evaluare intalnite mai ales datrorita numarului mare de afaceri in derulare care necesita creditare. Evaluatorul AIA Proiect este independent si respecta standardele de evaluare in vigoare precum si legislatia in ceea ce priveste acest tip de evaluare.

Evaluam masini, utilare, echipamente sau linii de productie din agricultura, servicii, aducatie sau industrie cunoscand particularitati din doemnii precum energetica, constructii, industria mecanica sau chiar alimentara sau chimica. In plus evaluam chiar si active necorporale precum brevete, licente, branduri etc.

AIA Proiect NU lucreaza cu personal ne-specialist, in toate etapele care sunt parcurse toti evaluatorii nostri sunt autorizati ANEVAR pe diverse specialitati.

Pretul elaborarii unui raport de evaluare bunuri depinde de aspecte precum localicarea, cantitatea, accesibilitatea, tipul si modelul bunurilor precum si situatia juridica a acestora. O oferta poate fi lansata doar dupa ce ne sunt prezentate aceste informatii.

Aflati mai multe despre un raport de evaluare bunuri mobile din aceasta pagina sau contactati un evaluator ANEVAR pentru mai multe detalii la 0722494447.

TESTIMONIALE

PARERILE CLIENTILOR

PAREREA DVS.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447