Birou de proiectare si servicii

Evaluare Imobiliara

Obtineti rapid o valoare a proprietatii dvs:

?
Aceasta poate fi gasita aici: https://www.aia-proiect.ro/prelucrarea-datelor-caracter-personal/
Numele Dvs.
Email:
Telefon:
Tip Proprietate:
Suprafata:
Adresa:
Localitatea:
Detalii

Pret raport de evaluare imobiliara proprietate/imobil:

Evaluarea Imobiliara AIA Proiect evaluare imobiliara Evaluare Imobiliara evaluare imobiliara AIA Proiect e1449989095803

Evaluarea Imobiliara AIA Proiect

Servicii de calitate ridicata la cele mai bune preturi pentru raport de evaluare imobiliara pentru orice tip de proprietate. Tarifele se aplica pentru fiecare proprietate in parte identificata cu numar cadastral distinct si sunt negociabile functie de numarul de lucrari contractate si, respectiv, valoarea acestora. Tarifele se achita in lei la cursul bnr din ziua platii.

Plata se realizeaza 50% la semnarea contractului si 50% la prezentarea raportului. Termenul pentru predarea raportului este de 15 zile de la data furnizarii integrale a documentelor solicitate de evaluator si a asigurarii inspectarii proprietatii.

Pentru proprietatile situate in afara Bucurestiului sau in Ilfov valoarea contractelor pentru intocmirea rapoartelor de evaluare se negociaza separat tinandu-se seama atat de timpul necesar pentru evaluarea proprietatilor cat si, acolo unde este cazul, de cheltuielile de deplasare.

Pentru proprietati cu alta destinatie decat cea rezidentiala (spatii comerciale, industriale, spatii de birouri, alimentatie publica, turism, ferme,etc) valoarea contractului se stabileste dupa ce evaluatorul s-a edificat asupra complexitatii lucrarii potrivit datelor si informatiilor ce ii sunt furnizate de beneficiar (exemplu: suprafete, volume, destinatii, functiuni, amplasamente, conditii tehnice, conditii de piata, conditii limitative, etc.).

Evaluatorul AIA Proiect este persoana fizica autorizata (PFA) si detine acreditarea EPI si EBM acordata de ANEVAR.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari despre serviciile de evaluare imobiliara sau modalitatea de obtinere a unui pret raport evaluare imobiliara sau valoare express a proprietatii dvs.

Click aici daca doriti detalii despre evaluare bunuri mobile.

Sunati acum la 0722494447 pentru servicii de evaluare imobiliara ANEVAR la standarde profesionale internationale pentru :
– apartamente in blocuri, case , vile, terenuri libere sau construite, spatii comerciale , hale, constructii industriale, constructii cu destinatie turistica, constructii speciale , etc. materializate prin Raport de Evaluare Imobiliara intocmit de evaluator acreditat ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România)

La ce imi trebuie un raport de evaluare imobiliara:

– la impartirea  veniturilor obtinute din vanzarea imobilelor

– vreau sa stiu valoarea de piata a imobilului sau imobilelor aflate in proprietatea personala.

– expertiza imobiliara (raport de evaluare sau evaluare express) solicitat de instantele de judecata (care sunt si pot fi folosite ca probe de catre avocati si judecatori pentru partaje, procese patrimoniale si alte procese civile sau penale.

evaluare imobiliara pentru firme, institutii publice si ambasade.

Deasemenea evaluarea imobiliara, expertiza imobiliara sau raportul de evaluare imobiliara precum si evaluarea imobiliara express va pot ajuta la:
– stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea vanzarii sau cumpararii;
evaluare imobiliara pentru impozitare sau reevaluarea imobiliara a proprietatii in vederea stabilirii cotei de impozitare / impozit pe cladire pentru persoane fizice sau juridice ;
– evaluarea sau reevaluarea imobiliara a proprietatii pentru inregistrarea in contabilitate si raportari financiare ;
– estimarea valorii proprietatii pentru care se solicita restituire sau despagubire de la A.N.R.P. (Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor).
– evaluarea proprietatii pentru intocmirea dosarelor de emigrare.

Va punem la dispozitie servicii de evaluare imobiliara acreditate ANEVAR, emitem rapoarte de evaluare imobiliara si intocmim expertize imobiliare sau evaluari imobiliare express si pentru:

evaluarea imobiliara si reevaluarea imobilelor aflate pe firma (operatiune obligatorie din 3 în 3 ani) si sunt cerute la Primarie pentru calculul impozitului pe proprietate.

–  licitatii, pentru lichidari si dizolvari de firme, pentru litigii si procese civile, obtinerea creditelor bancare, dar si pentru stabilirea valorii patrimoniale a firmelor.

– stabilirea valorii impozabile pentru cladirile nerezidentiale detinute de persoane fizice. Conform Codului Fiscal nou, modificat in 2015, valoarea impozabila trebuie stabilita prin raport de evaluare imobiliara daca aceasta nu a fost construita sau dobandita in ultimii 5 ani; Acest raport de evaluare imobiliara va este necesar pentru calcul impozit cladire, imobil, proprietate imobil nerezidential (spatiu comercial, hala, birouri, spatiu industrial, si altele)

Evaluare Imobiliara ANEVAR evaluare imobiliara Evaluare Imobiliara Evaluare imobiliara ANEVAR AIA Proiect

Evaluare Imobiliara ANEVAR – AIA Proiect 0722494447

calcularea bazei impozabile prin raport de evaluare imobiliara sau reevaluare imobiliara. Baza impozabila se actualizeaza la 3 ani, prin efectuarea unei reevaluari. In cazul in care nu se efectueaza o re-evaluare imobiliara in ultimii 5 ani, cotele anterioare enumerate se majoreaza la 5%, conform art. 460 alin. (1), (2) si (8) din noul Cod fiscal din 2015.

TESTIMONIALE

PARERILE CLIENTILOR

PAREREA DVS.

Top
Telefon birou de proiectare    0722494447